Wie vroeger een bestelauto wilde verzekeren, moest hier de deur voor uit. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. Bij veel verzekeraars kun je namelijk online een bestelautoverzekering afsluiten. Als je nog niet eerder online zo’n verzekering af hebt gesloten, vraag jij je mogelijk af hoe dit in zijn werk gaat. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij je namelijk hoe je online een bestelautoverzekering afsluit.

Ga op zoek naar een verzekeraar

Wie een bestelauto wil verzekeren moet allereerst op zoek naar een verzekeraar waarbij je zo’n verzekering af kunt sluiten. Hier hoef je niet bijzonder veel tijd en moeite in te steken, want je kunt tegenwoordig bij vrijwel iedere verzekeraar wel een bestelautoverzekering afsluiten. Een korte zoektocht op het internet levert dan ook een groot aantal resultaten op. Wil je de beste zakelijke autoverzekering vinden? Kijk dan eens op http://www.123bestelautoverzekering.nl/. Hier bereken je makkelijk en snel hoeveel premie je betaalt en bovendien vergelijk je de verzekering hier met andere bestelautoverzekeringen.

Kies de beste bestelautoverzekering

Als je eenmaal een geschikte verzekeraar gevonden hebt, ben je er nog niet. Je moet namelijk ook een geschikte dekking voor jouw bestelauto kiezen. Bij de meeste verzekeraars kun je kiezen uit WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco. Met een WA-verzekering ben je alleen verzekerd voor schade die je met jouw bestelauto veroorzaakt aan (spullen van) anderen. Kies je voor WA + Beperkt Casco? Dan is jouw auto ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, storm, hagel, diefstal en inbraak. Wanneer je jouw bestelauto ook wilt verzekeren voor schade door een ongeval of vandalisme, is WA + Volledig Casco de beste keuze.

Wel of geen aanvullende verzekeringen?

Weet je wat de beste standaarddekking voor jouw bestelauto is? Dan is het aan jou om te bepalen of jij je aanvullend wilt verzekeren. Voor een bestelauto kun je verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten. Je kunt een schadeverzekeringen voor inzittenden en een eigen vervoerverzekering  afsluiten en je aanvullend verzekeren voor motorrijtuigenrechtsbijstand en pechhulp. Jouw bestelauto is beter verzekerd als je aanvullende verzekeringen afsluit, maar je betaalt ook een hogere premie voor jouw bestelautoverzekering.

Sluit jouw bestelautoverzekering af

Zodra je weet hoe je jouw bestelauto wilt verzekeren, is het verstandig om niet langer te wachten met het afsluiten van een bestelautoverzekering. Wanneer je online een bestelautoverzekering afsluit, is dit gelukkig een fluitje van een cent. Dit is zeker het geval als je weet hoe je jouw bestelauto wilt verzekeren. Als je de benodigde keuzes gemaakt hebt, hoef je deze alleen nog maar te controleren. Vergeet niet om ook nog even een blik te werpen op jouw gegevens. Wanneer dit allemaal klopt, hoef je jouw bestelautoverzekering alleen nog te bevestigen. Na bevestiging duurt het meestal niet lang voordat jouw bestelauto verzekerd is.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen