Wat willen vrouwen in een man? Dit is een vraag die al eeuwenlang door mannen gesteld wordt. En hoewel het antwoord misschien niet eenvoudig is, zijn er toch een aantal algemene dingen die de meeste vrouwen lijken te verlangen.

Hier zijn er acht van:

1. Een man die vriendelijk en zachtaardig is

Vrouwen willen een man die vriendelijk voor hen zal zijn, zowel lichamelijk als emotioneel. Hij hoeft geen doetje te zijn, maar hij moet wel iemand zijn die altijd bereid is haar behoeften op de eerste plaats te zetten.

2. Een man die attent is en haar altijd het gevoel geeft belangrijk te zijn

Vrouwen willen een man die aandacht aan hen schenkt en hen het gevoel geeft dat ze speciaal zijn. Hij moet iemand zijn die haar zijn volle aandacht geeft als ze samen zijn, en die haar altijd het gevoel geeft dat ze de belangrijkste persoon ter wereld is.

3. Een man die eerlijk en betrouwbaar is

Vrouwen willen een man die eerlijk en betrouwbaar is. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat hij waarheidsgetrouw is, zowel in woorden als in daden. Als hij niet te vertrouwen is, dan zal het moeilijk voor haar zijn om een duurzame relatie met hem aan te gaan.

4. Een man die hartstochtelijk in het leven staat

Vrouwen willen een man die gepassioneerd is over het leven en alles wat het te bieden heeft. Hij moet iemand zijn die altijd opgewonden is over de toekomst en die ervan houdt nieuwe dingen te ontdekken.

5. Een man die sterk en beschermend is

Vrouwen willen ook een man die in staat is hen te beschermen. Dit betekent niet dat hij een lijfwacht hoeft te zijn of iets dergelijks, maar hij moet wel iemand zijn die betrouwbaar is en zich in elke situatie kan redden.

6. Een man die intelligent en ambitieus is

Vrouwen willen een man die zich in een gesprek staande kan houden, en ze willen ook een man die is ambitieus en heeft een plan voor zijn leven.

7. Een man die lichamelijk aantrekkelijk is

Laten we eerlijk zijn, de meeste vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die er goed uitzien. Dit betekent niet dat je een model hoeft te zijn, maar je moet op zijn minst goed voor jezelf zorgen en moeite doen om er op je best uit te zien.

8. Een man die haar aan het lachen maakt.

Als laatste maar daarom niet minder belangrijk, willen vrouwen een man die hen aan het lachen kan maken. Gevoel voor humor is de sleutel in elke relatie.

Dus daar heb je het: 8 dingen die de meeste vrouwen in een man willen. Als je in deze dingen kunt voorzien, dan ben je zeker van een succesvolle relatie met een vrouw.

Veel succes!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen